Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na expa - 130%

kamel116

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema jak pewnie wielu wie w pt idzie wycisnąć 100% expa darmowego ostatnio zobaczyłem że ktoś napisał że da się 130% bez ks lidera i moje pytanie brzmi jak to zrobić? 

Opublikowano

Pamiętam, że kiedyś na jakimś serwie był taki sposób. ;) 
Chodzi o to, że bonujesz wszędzie w eq 20% szansa na bonus doświadczenia (buty,bransoleta i tarcza), to już masz 60% i do tego zakładasz full pt(bo im więcej osób w pt tym większy exp zdobywa drużyna), 
całe twoje pt loga lub oddala się od założyciela pt(nie może być ich w kółku na mapie), a tobie zostaje cały % z pt + 20% w eq. 
Nie wiem czy o to chodzi, ale kiedyś ten sposób pół serwera stosowało. :)

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio, co masz na myśli darmowego.

100% jest bardzo łatwo zrobić, wystarczą 2 PD założone, jeden np. z lasu 1h i drugi np. z werbowania ten 3h.

Co do @UP, bon na dośw. w eq działa inaczej. Jeżeli mamy 3x 20%, tzn; że mamy 60% na to, żeby z moba poleciało (teraz nie pamiętam dokładnie, czy 2x więcej expa, czy dana wartość z bonu, czyli w tym wypadku 60%).

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Postacie muszą być zalogowane aby dostać bonus doświadczenia ?

Muszą być zalogowane, zresztą po lewej stronie pod nickami osób z pt masz jej aktualny bonus expa napisany w %.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...